De jeugd, die vindt u hier!

De ceder fytosauna is een unieke genezingsmethode uit Siberie! Een van de belangrijkste effecten van de ceder fytosauna is het afvoeren van toxine en afvalstoffen uit het menselijke lichaam door kruidenstoom.

De ceder fytosauna is ontworpen door wetenschappers voor het rehabiliteren van mijnwerkers werkzaam in de bergmijnbouw. Vandaag wordt de fytosauna succesvol gebruikt voor cosmetische en medische doeleinden.

De ton is speciaal vervaardigd uit ceder. Deze houtsoort bezit bijzondere bio-energetische geneeskundige eigenschappen en is een rijke bron van natuurlijke phytoncides die weerstand bieden aan ziekteverwekkende micro-organismen.
Hoe verloopt de sessie.
Men gaat op een bankje zitten in een ceder ton, slechts het hoofd bevindt zich buiten de ton. Van onderaan komt er plantenkruidenstroom naar boven.

Rond de hals wordt er stevig een handdoek gelegd zodat er geen stoom kan ontsnappen. Onder de voeten en op het zitbankje worden er wegwerphanddoeken geplaatst.

Terwijl men in de ton zit wordt het lichaam opgewarmd en zweet men intensief wat gepaard gaat met het loskomen van een grote hoeveelheid afvalstoffen. De duur van deze sessie is maximum 15 a 20 minuten.

De inwerking van de kruiden op de huid is zeker zo efficient als de kruidendranken. De verwarmde huid absorbeert intensief de kruiden en de heilzame werking voelt men nog een poosje na de phytosauna. De druppeltjes die zich nog op de huid bevinden bij het verlaten van de ceder phytosauna, blijven verder binnendringen in het lichaam.

Na de phytosauna drinkt men een vitaminerijke phyto-thee, de rug wordt goed met warme olie ingesmeerd en na 15 a 20 minuten is men uitgerust en ontspannen.

Belangrijk!
Tijdens de kuur in de ceder fytosauna wordt het hoofd niet blootgesteld aan de hoge temperaturen. Zo kunnen personen met een hoge bloeddruk of zij die niet houden van gewone saunas omdat het moeilijk is om hete lucht in te ademen, zonder probleem onze phyto-sauna bezoeken.
Zowel kinderen vanaf 5 jaar onder begeleiding van een volwassene als mensen met een gevorderde leeftijd kunnen bij ons een stoombad nemen in de ceder phytosauna.

Contra-indicaties:
De fytosauna wordt afgeraden tijdens
de zwangerschap en bij ziektes in een acute fase.

Toverkrachten

De behandeling is verbazend aangenaam en levert prachtige geneeskrachtige en cosmetische resultaten. Tijdens de procedure wordt de geest helder, het bewustzijn licht en het lichaam ontspant zich. De opgewarmde huid absorbeert de helende cederolie-balsem, de extracten van sparrennaalden en van geneeskrachtige planten.

Terwijl uw lichaam omhuld is met fijne deeltjes van sparrenbalsem, letterlijk versmolten met het genot van de zachte warmte van de ceder phyto-sauna, zal uw geest tot rust komen van de dagelijkse beslommeringen. De nerveuze spanningen ebben weg en uw lichaamssysteem is volledig geharmoniseerd.

De kruidenstoom in de ceder fytosauna opent de haarvaten, activeert de bloeddoorstroming door de spieren, heelt de gewrichten en inwendige organen. Er ontstaat een overvloedige transpiratie die de ziektes afstoot en waardoor u zich nadien super goed voelt. Tegelijkertijd is er een stofwisseling die de huid verfrist en verjongt en het uithoudingsvermogen en de weerstand verhoogt.

Door het actieve transpiratieproces helpt replica horloges breitling de ceder fytosauna inderdaad om overtollig gewicht te verliezen. Tijdens een sessie verbranden 700 calorieen wat overeenkomt met 5 km joggen.