Body shaping

Wil je graag cellulitis verminderen, vet en vochtophopingen aanpakken, de bloedcirculatie verbeteren, je huid verstevigen en, je lichaam en of gelaat liften? In onze studio modelleren wij het lichaam via een apparaat. Het is een huidverstevig en de behandeling waarbij gebruik gemaakt wordt van een mechanische bindweefselmassage voor het lichaam en gelaat.

De behandeling combineert de kracht van infrarood en Radio Requency Lifting om mechanische stimulatie te veroorzaken die diep onderhuids doordringt en vetcellen vloeibaar maakt. De toevoeging van de cavitatie zorgt ervoor dat we de behandelzone kunnen afslanken.

De bindweefselmassage en lymfedrainage zorgen voor extra afvoer van het vrij gemaakte vet via het lymfesysteem. Bovendien verbetert de celstofwisseling door meer zuurstof en voedingsstoffen, wat de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur stimuleert. Het resultaat hiervan is een verstevigde huid.

Om optimaal resultaat te behalen, adviseren wij een kuur van 6-10 behandelingen voor het lichaam afhankelijk van het resultaat dat je wil bereiken en de conditie van de huid.

Bij deze behandeling kunnen we intensiever werken op specifieke focuszones : bovenarmen, silhouet/taille, buik, binnen- en buitenkant bovenbenen, billen, knieen en kuiten. Ook het gelaat en de hals kan behandeld worden en zal voor een verstevigend en anti-aging effect zorgen.

De prijs van Body shaping met apparaat : 30 min 50/90 min 130