Welkom in de siberische gezondheidswereld !

De voornaamste activiteit van ons salon CEDER-TON is de SPA-behandeling die zorgt voor uw volledige ontspanning. Het woord SPA is de afkorting van de Latijnse uitdrukking sanitas per aqua" wat betekent gezond door water"

Wij bieden u de mogelijkheid om kennis te maken met de Spa-traditie uit Siberie en om te genieten van de traditionele oude Russische methodes in alle aspecten zodat u een volwaardige rust kunt opbouwen.
Wij nodigen u uit om op een efficiente manier uw gezondheid in evenwicht te brengen, te strijden tegen de chronische vermoeidheid alsook preventief te werken aan uw gezondheid tijdens een periode van triestig weer.

In ons salon serveren wij kruidenthee, kruidencocktail en zuurstofcocktail.
Wij bieden u ook een brede waaier aan van Russische cosmetica NATURA SIBERICA die voor 98% is samengesteld uit natuurlijke actieve biologische componenten.

Onze gezellige en gastvriendelijke inrichting zorgt er voor dat uw spanningen worden weggenomen, dat u zich kunt onthaasten van de stadsdrukte, dat u aangenaam uw tijd kunt doorbrengen en dit allemaal ten gunste van uw gezondheid.