Drink en adem!

In de grote steden is een van de schaduwzijden van ons leven het tekort aan zuurstof, de belangrijkste energiebron van het leven. Het is niet verwonderlijk dat de inwoners van de megapolissen zich vaak moe voelen.

Wilt u graag opgewekt, energierijk, creatief, welgesteld en aantrekkelijk zijn? Dan hebben wij voor u de oplossing!

Wanneer u in onze zuurstofbar 15 minuten in- en uitademt, verkrijgt u hetzelfde effect als wanneer u 3 uur in de bossen gaat wandelen.

Niet alleen u maar ook uw kinderen kunnen extra zuurstof gebruiken. Zij ondervinden in de school ook psychische en fysische druk en zijn het vlugst vatbaar in periodes van epidemie.

Wat is nu deze zuurstofcocktail?

De zuurstofcocktail bevat zuurstofrijke fruitextracten, vruchtensappen, kruidendranken en andere dranken, die talrijke nuttige vitaminerijke eigenschappen bezitten.

De zuurstofcocktail versterkt de immuniteit en bouwt zelfs zeer snel krachten op om te vechten tegen de chronische vermoeidheid.

Met een glaasje zuurstofcocktail ontspant u zich na een moeilijke dag, u brengt aangenaam uw tijd door en tegelijkertijd is het zeer goed voor uw gezondheid.

Werkingsmechanisme van de zuurstofcocktail

Het unieke effect van deze zuurstofcocktail is de combinatie van de werking van de zuurstof en de phytoncides die volledig in ons complexe lichaamssysteem wordt opgenomen.

Dankzij de verrijking door zuurstof en kruidenvitamines ontstaat er een cocktail die de spijsvertering aanzienlijk verbetert
en de krachten weer opbouwt.

Met andere woorden, de zuurstofcocktail ontwikkelt een kettingreactie waarbij het organisme vanuit een rusthouding overgaat naar een normale gezonde houding. De cocktail verhoogt het prestatievermogen, doet de vermoeidheid dalen, normaliseert de slaap en herstelt de stofwisselingsprocessen.
De zuurstofcocktail is dus zeer nuttig!