In de grote steden is een van de schaduwzijden van ons leven het tekort aan zuurstof, de belangrijkste energiebron van het leven.

Het is niet verwonderlijk dat de inwoners van de megapolissen zich vaak moe voelen. In onze winkel kunt u de Siberische cederton voor thuisgebruik bestellen, deze tonnen zijn gemaakt met de nodige technologie en vakmanschap.

Elke ton bezit een begeleidend bewijsstuk (certificaat en instructies) alsook een garantie voor een jaar.

Onze professionele specialisten plaatsen en monteren niet alleen deze cedertonnen maar zij staan ook in voor onderhoud en reparatie.

U kan ook verschillende producten uit cederhout bij ons verkrijgen.
Set Phyto-sauna"' Professionele"' + stoomgenerator

Fytosauna heeft een elliptische vorm en snijd schuin bovenklep, wat het comfort en de goede zichtbaarheid van de persoon die therapie te gebruiken biedt. Het wordt gekenmerkt door een interessant ontwerp. Bank is uitgerust met een drie-hoogteverstelling. Om de ton te stellen voldoende ruimte van 1,5 m? en de beschikbaarheid van een stopcontact met een spanning van 230 V.

Set Fytosauna "Bogatyr" + stoomgenerator

Fytosauna "Bogatyr" is de grootste ceder ton in ons standaard aanbod.Het is zeer solide, zodat u comfortabel genieten, zelfs degenen met een hoog gewicht. Brede deuren en een lage drempel voor een gemakkelijke in-en uitstappen van de ton. Het is uitgerust met drie fasen verstelbare bank. Om de ton te stellen voldoende ruimte van 1,5 m? en de beschikbaarheid van een stopcontact met een spanning van 230 V.

Wij bieden u ook een grote keuze aan Russische cosmetica NATURA SIBERICA
die voor 98% bestaan uit natuurlijke biologische actieve componenten!