Gelaat- en hoofdbehandelingen
EUR
ANTI-STRESS GELAATSVERZORGING - 75 min. Reiniging, peeling, enzympeeling, onzuiverheden verwijderen, gelaat-, hals- en decollete-massage. Aanbrengen van gelaatsmasker en creme voor de oogzone en het gelaat.

Reinigt en stimuleert het herstel van de huid, activeert de stofwisselingen, optimaliseert de kleur van het gelaat, reinigt, verjongt en verdedigt tegen agressieve externe factoren.
60
VERFRISSENDE GELAATSVERZORGING – 60 min.
Reiniging, diepte reiniging, keuze uit: epileren wenkbrauwen en bovenlip of onzuiverheden verwijderen, of massage van gelaat-, hals- en decollete, een masker dat aangepast is aan uw huidtype.

Een masker verrijkt met een complex van plantaardige componenten maakt de huid super glad, soepel, gehydradeerd en stralend. De ideale in zijn efficientie middel is schitterend voor bijzondere momenten in uw leven.
50
PARAFINE COLLAGEENVERZORGING 90min
Basisverzorging met warme parafinemasker met collageen-, elastine-emulsie. De plantaardige collageen heeft een genezende en voedende werking, samen met de elastine verbetert de huidstructuur en de soepelheid van de huid en stimuleert de aanmaak van eigen nieuwe elastine.

Ideaal voor een sterke hydratatie of bijkomend over een crememasker om deze in te sluizen en dieper te laten inwerken.
75
OOGCONTOURVERZORGING

Voor een vlottere bloedcirculatie. De huid wordt extra beschermd en voelt ze meteen zacht aan, de oogcontouren beginnen onmiddellijk te stralen. Ideaal in combinatie met gelaatsverzorging.
15/20
GELAAT EN DECOLLETE MASSAGE - 30/60 min.

Reiniging, tonisering, massage en modelering voor een aantrekkelijk ovaal gezicht. De behandeling verbetert de bloedsomloop en microcirculatie, stimuleert de lymfe-drainage en voedt de huid.

Deze volwaardige ontspanningssessie wekt elke cel van uw huid tot leven. Zachte bewegingen verwijderen spierspanningen en verlossen u van de stress. Etherische olieen schenken intens genot van de verzorging. Reeds na de eerste sessie zal uw gezicht er fris, uitgerust en jong uitzien. Na een reeks van 10 behandelingen bereikt u een duurzaam resultaat waarna u dag na dag opvrolijkt door in de spiegel te kijken.
40/75
Hand- en voetbehandelingen  
   
Hand en Voet behandelingen EUR
Manicure - 60 min

Na de basismanicure met nagelriem behandeling, volgt ontspannende massage, en kalmerende hand creme.

Eventueel nagels lakken met OPI nagellak € 5
25
Verfrissende SPA-behandeling voor vermoeide voeten - 90 min

Knippen en vijlen, verwijderen van overtollig eelt, een voetbadje met een dennenboomaroma, scrubbing en een ontspannende massage, voedende creme.

Opgelet: een Spa-pedicure is een wellnessverzorging!

Dit wil zeggen dat hier geen traumanagels, probleemnagels, schimmels, of pathologisch eelt wordt behandeld.

Eventueel nagels lakken met OPI nagellak € 5
45
Sauna EUR
Fito-sauna + kruidenthee (15-20 min)
20
In sessie inbegrepen hаndoek en badjas.
Drankjes EUR
Zuurstofcoctail 5
Kruidenthee,(verschillende soorten naar keuze), pakje 50 gr. 5
Massages EUR
ANTI-STRESS MASSAGE - 60 min

Een ontspannende massage van het hele lichaam. De natuurlijke aroma’s van etherische olies en een massage nemen de spanningen weg, ze geven kracht, verbeteren het humeur en verhogen de positieve emoties. Dit is een echte bevrijding van stress.
55
HOTSTONE MASSAGE - 60/90 min.

Uw lichaam wordt volledig gemasseerd met hete stenen. Voor deze massage gebruiken wij basaltstenen, die de energie van de vier elementen vuur, water, aarde en lucht bezitten. Deze prachtige behandeling ontspant u en brengt het volledige organisme in evenwicht.
60/80
HONINGMASSAGE - 45 min.

De honingmassage reinigt intensief de huid en verbetert de bloeddoorstroming. Honing dringt vlug in de huid, alle bioactieve componenten van de honing worden gemakkelijk in het bloed opgenomen en zorgen voor een stofwisseling. De kuur zorgt ook voor soepelheid en elasticiteit van de huid en versnelt het metabolisme. 
45
MASSAGE VAN DE HALS- EN DE NEKZONE - 35 min.

Tijdens deze massage gebruiken we de techniek van een intensieve spierenbehandeling. Bij het volgen van een volledige kuur vermindert het ongezonde gevoel, wordt men opgewekt, verhoogt het prestatievermogen, verdwijnt de slapeloosheid en prikkelbaarheid. De kuur omvat 5 - 10 behandelingen. Indicaties:

-Vermoeidheid en onbehaaglijkheid bij een lange statische belasting.
-Overmatige geestelijke inspanningen
-Spier en hoofdpijn
45
ONTSPANNENDE HOOFDMASSAGE – 25 min.

Massage met warme etherische olien. De behandeling verbetert de bloedcirculatie van de haarfollikels, vermindert de spierspanningen, geeft innerlijke rust en vrede.

NB: Wij raden u aan dit te doen voor de fyto-sauna te doen om het effect te versterken.
25
KINDER- EN SCHOLIERENMASSAGE - 30 min.

Wij stellen een massage voor aan kinderen vanaf 7 jaar. Wanneer het kind naar school gaat, is er een bruuske toename van de belasting van de motorische steun van schouders en rug.

Kindermassage :
-Versnelt de recuperatie na een belasting
-Versterkt de spieren
-Neemt de hyper-overgevoeligheid weg
30
Verzorging van het lichaam EUR
RUGBEHANDELING MET MASSAGE - 45 min

De behandeling begint met het reinigen van de rug met scrub, een masker uit blauwe klei en een massage van de rug met cederolie. Dankzij de mechanische afschilfering wordt de huid zacht en fluweelachtig. De cederolie toniseert de huid en stimuleert de celvernieuwing. Het resultaat is een gladde en verzorgde huid van de rug.
40
BUSTEVERZORGING - 45 min

Het brengt uw decollete in topvorm. Een glad makende peeling, een massage met zeer geconcentreerde werkstoffen en verstevigende verzorgingsproducten, creme masker. De behandeling eindigt met een thermisch masker die een sterke penetratie van de actieve ingredienten tot in de diepste lagen van de huid garandeert.
40
LUXUEUZE SCRUBBING MET ROZENBLAADJES

De rozenblaadjes bezitten aangename eigenschappen die de jeugdigheid en de schoonheid van uw huid verlengen. De scrub is samengesteld uit tedere componenten die de huid snel en gemakelijk opneemt langs de porien wat zorgt voor hydrodatie en voeding. Als u een droge en gevoelige huid hebt, is deze scrub ideaal voor u.

NB! Deze behandeling is mogelijk alleen na een sauna-bezoek.
35
NATUURLIJKE SCRUBBING MET LAVENDEL

Het langdurig effect van de aromatherapie en huidgenezende elementen. Lavendel bezit antiseptische eigenschappen en is ideaal voor problematische huid. Als effect- een verrijkte, elastische, gladde en gehydradeerde huid.

NB! Deze behandeling is mogelijk alleen na een sauna-bezoek.
35
BIO SCRUB VAN DENNENHOUT MET LAVENDEL AROMA

Het is een luxer alternatief van Scrubzout en heeft dezelfde aanbreng- en gebruiksmethode. Scrub is zeepvrij en pH-neutraal en geschikt bij een gevoelige huid.
35
Voordelen van de BIO Scrub:

-Geen uitdrogingen door chemische stoffen.
-Geen gebruik van creme meer nodig.
-Betere doorbloeding van de huid waardoor er een frissere kleur en zachtere huid ontstaat.

NB! Deze behandeling is mogelijk alleen na een sauna-bezoek.
Estetische behandelingen
Epilleren EUR
Oksels 8
Armen 10
Gelaatszones (per zone) 5
Onderbenen 15
Benen volledig 30
Rug 15-35
Bikinilijn 18
 
Wimpers, wenkbrauwen EUR
Wimpers verven 10 10
Wenkbrauwen verven 10
Wenkbrauwen modelleren 10
Wenkbrauwen en wimpers verven, wenkbrauwen modelleren 25